Tietgenkollegiet

| Lene Tranberg • Boje Lundgaard | 2003 - 2005
Tietgen Kollegiet spejler sig i kanalen
Kollegiet set ude fra
Indgangsparti ved kanalen
Trappehuse, gennembrydning af cirklen
Forskydninger
Elementer skyder sig ud af facaden
Gårdrummet
Den indre facade
Byggeplads
Forbindelsesgang
Indgangsparti
Kobberdetalje
Plan
Snit
Perspektiv
Perspektiv Gårdrum
Tietgen Kollegiet spejler sig i kanalen
Kollegiet set ude fra
Indgangsparti ved kanalen
Trappehuse, gennembrydning af cirklen
Forskydninger
Elementer skyder sig ud af facaden
Gårdrummet
Den indre facade
Byggeplads
Forbindelsesgang
Indgangsparti
Kobberdetalje
Plan
Snit
Perspektiv
Perspektiv Gårdrum
Fotografer: Andreas Trier Mørch,Marco Siu,Sanne Krogh,Tegnestuen

Beskrivelse:

Kollegiet er formet som en cirkulær bygning i otte etager til 400 studerende. Bygningens form giver kollegiet en klar identitet. Projektet er vinder af en lukket arkitektkonkurrece - udskrevet i 2001.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side