Woodhouse Tivoli

| Søren Robert Lund | 1997 - 2011
Bygningen set fra springvandet ved plænen
Cafe med udeservering
Foyer
Barområde og mødested
Foyer set fra 1. sal
Panoramavinduer
Burgerrestaurant
Lysekroner
Vægdekoration
Dekoration
Vægdekoration
Detalje, trappe
Grafisk design, Woodhouse font
Fotografer: Henriette Sjögreen Kristensen

Beskrivelse:

Bygningen er fra 1997, og er tegnet af Søren Robert Lund, som på det tidspunkt var Tivolis husarkitekt. I bygningen lå oprindeligt forlystelsen Valhalla Borgen, men efter ombygning i 2011 åbnede Woodhouse. Huset har ved ombygningen fået store panoramavinduer. Stueplan fungerer nu som bar og mødested med udsigt til Plænen. På første sal ligger en stor burgerrestaurant.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side