VUC Campus Vejle

| CUBO Arkitekter | 2012 - 2014
Bygningen i kontekst
Østfacade
VUC set fra nordøst
VUC set fra sydøst, og forbindelsen til Vejle handelskole.
Indgangspartiet til campus
Svalegangen som forbinder den nye bygning til den ældre.
Udhænget; et af bygningens arkitektoniske elementer.
Forskydningen i facaden
Foyer VUC
Klasseværelse
Overblik over de 3 etager, med trappen som kernen i midten.
Træbeklædt trappe der forbinder alle etager
Beklædninger
Atrium med arbejdsstationer, hvor den kontinuerlige facade ses indefra.
Arbejdsstation
Gangareal
Trappens lamelbelædning opad de rå betontrin.
Detalje billede af beton/granit væg samt trælameller på gelænderet.
Forskellige materialer mødes og giver rummet karakter.
Fotografer: Julie Bertelsen

Beskrivelse:

Den 5300 m2 store tilbygning til Campus Vejle fremstår i facade med en kombination af sort, forpatineret zink og glas. Karakteristisk er de sorte lyskarnapper, formet som takker ud fra facaden i første og anden sals højde. Bygningen er tre etager høj, og stueetagen ligger tilbagetrukket under de savtakkede karnappers udhæng. Interiøret er holdt i et råt udtryk, med massive betonvægge og alle husets installationer løber synligt under lofterne. De tre store atriumgårde i huset, samt de store vinduespartier gør at både trappeforløb og undervisningslokaler fremstår meget lyse. Atriumgårdene har vægge beklædt med træ, hvilket giver husets kerner en forfinet taktil karakter.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side