Ørestad Plejecenter

| JJW arkitekter | 2010 - 2012
Bygningen set fra den sydvendte gård
Indgangsituation
Gårdhave
Facadeudsnit, balkoner, sokkel-motiv i stueetage
Facadeudsnit, balkoner, sokkel-motiv i stueetage
Facadekomposition mod gårdrum
Facadekomposition
Facadeudsnit, balkoner
Facadeudsnit, balkoner, sokkel-motiv i stueetage
Facadeudsnit, balkoner
Nærhed til nabobygning
Café i stueetagen
Café i stueetagen
Fælles dagligstue
Gangareal
Bolig interiør
Udsigt fra altan
Fotografer: Sandra Gonon,Johan Michael Pedersen

Beskrivelse:

Plejeboligerne er en del af et moderne plejecenter og indeholder 114 boliger. I husets stueetage findes arealer for servicefaciliteter og fællesaktiviteter og bygningen åbner sig op ud mod kanalgaden med direkte indgang herfra.

Byggeriet kendetegnes ved den stærke farvekodning af facaden og de påhængte balkonelementer, som med den omfattende vindafskærmning nærmest får karakter af at være asymmetriske karnapper. Bygningens u-form omslutter en intim gårdhave som vender mod syd over mod det tilgrænsende kollegium.

 

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side