Gladsaxe Company House

| Vilhelm Lauritzen Arkitekter • EFFEKT | 2015
Facaden set fra SV
Facade-detalje set fra SØ
Facade og forareal set fra vest
Fra forareal til byggeriet
Fra forareal til byggeriet
Facade set fra SØ
Facade-detalje
Facade-detalje
Facade-detalje set fra SØ
Monterings-detalje fra facade
Ankomst til huset med trappe til kantine-område
Ankomst til huset med trappe til kantine-område
Ankomst til huset med trappe til kantine-område
Fra mødeområde i stueetagen med trappe til kantinen
Mødeområde i stueetagen
Mødeområde i stueetagen
Mødeområde i stueetagen med levende endevæg
Filtvæg i mødeområde med beplantning
Atrium
Atrium
Atrium
Atrium
Atrium
Atrium
Atrium
Fra kontor-arealerne der udgår fra atriet
Fra kontor-arealerne der udgår fra atriet
Atrium
Atrium
Fotografer: Bo Bolther

Beskrivelse:

Gladsaxe Company House er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med EFFEKT for NCC. Det er et moderne kontorhus der bygger på konceptet om at samle forskellige firmaer i et hus hvor lejerne deles om fælles faciliteter så som kantine, foyer og konferencecenter. I stueetagen - hvor også konferencecenteret er placeret - ankommer man til en fælles reception hvorfra en stor åben trappe leder op til kantineområdet. NCC der har stået for opførelsen af byggeriet har selv lejet sig ind på 4. til 8. etage og har indrettet kontorer for de tre divisioner Road, Property, Bolig og Construction. Kontorene samler sig omking et åbent atrium hvor der er etableret køkken-faciliteter og mindre uformelle mødearealer i små indhak. Fra atriet er der adgang til åbne kontorarealer hvor de forskellige divisioner har indrettet sig. Husets facade er opført i Ambercom betonelementer og beklædt med aluminiumspaneler der giver huset et varieret udtryk. Gladsaxe Company House er klassificeret efter energi certificeringsordningen DGNB på højeste niveau.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side