Set fra SØ
Set fra SØ
Set fra vest
Detalje fra vestlig facade med sti til kunstgræsbanerne
Set fra SV
Set fra NØ
Kunstgræsbane med bygningens tag der fungerer som tilskuerpladser
Opgang fra huset til sportspladsen i bygningens nordlige ende
Gangareal med nedgang til multihallen
Detalje ved trappe til multihallen
Trappe ved bygningens vestlige ende
Gangareal set mod vest
Opholdsarealer på 1. etage
Yogaundervisning på 1. etage
Fra billedkunstlokale 1
Fra billedkunstlokale 2
1. etage og gangareal set mod vest
Detalje fra trappe i bygningens vestlige ende
Gangareal med indgang til omklædningsfaciliteter
Detalje fra trappe
Set fra SV
Set fra vest
Set fra SØ
Fotografer: Bo Bolther

Beskrivelse:

BIG vender med den nye tilbygning til Gammel Hellerup Gymnasium tilbage til deres multifunktionshal med det puklede trætag og giver hallen en ny indgang ved ankomsten til det nye hus. Huset der rummer lokaler til de kunstneriske fag og omklædningsfaciliteter til idræt, er disponeret over to etager og henvender sig dels ud mod skolegården og ud mod sportsbanerne, der er anlagt bag ved huset. Ud mod skolegården er lokaleren til musik, drama, billedkunst, styrketræning og studievejledningen anbragt og ud mod boldbanerne er omklædning og toiletfaciliteter placeret. Langs indgangen til undervisningslokalerne er der på 1. sal opstillet borde til gruppearbejde. De største og lyseste lokaler er placeret på 1. sal med udsyn til skolegården og giver de kreative fag en fremtrædende plads i det samlede byggeri. På ydersiden afslutter byggeriet skolegårdens rum og føger det eksistende byggeri i højden mens materialevalget tydeligt markerer en ny tid med sin facade i glas og aluminium. Ud mod sportspladsen falder taget ned mod terræn og kan benyttes som tilskuerpladser ved de anlagte kunstgræsbaner. Der er adgang til sportspladsen via en trappe der er ledt gennem taget og ned i selve bygningen.

Byggeriet er på 1400 m²

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side