Børnehuset Frederiksvej

| COBE • Preben Skaarup Landskab | 2011 - 2015
Bygningsvolumener
Bygningsvolumener og legeplads
Bygningsvolumener
Blik fra vejen
Blik fra vejen
Blik fra vejen
Små huse, komposition
"Byrum"
Set fra vejen
"Byrum"
Åben struktur, Lameller
Huskrop
Set fra vejen
Komposition, sadeltag
Komposition, sadeltag
Komposition, sadeltag
Tagterrasse
Detalje, vindue
Detalje, vindue, lameller
Detalje, beklædning
Gårdrum
Indgang, lameller
Detalje, legeplads
Detalje, legeplads
Plan
Diagram, rumligheder
Facader
Visualisering
Fotografer: Rimas Steponaitis,Tegnestuen

Beskrivelse:

Integreret institution med plads til 182 børn i Frederiksberg Kommune. Bygningen rummer 1.700 m2 fordelt på 3 etager, og er organiseret som 11 små huse. Husene er bygget sammen og drejet i forhold til hinanden, så der fremkommer et varieret udtryk ved husenes forskellige højde og orientering, og opstår fine små ”byrum” på legepladsen. På den måde skabes en hyggelig legeby for børnene, samtidigt med at de sammenbyggede huse er praktisk og funktionelt indrettede, med en velfungerende organisering for pædagogerne. Bygningen har også været beskrevet under navnet Daginstitutionen Smørblomsten.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side