Bagsværd Skole

| Nøhr og Sigsgaard • GHB Landskab | 2013
Indgangssituation skoleområdet
Landskab af GHB Landskab
Kunstgræs og gule tegl
Fællesarealer og gangbro mellem de to bygningsfløje
Udendørs drikkehaner under tag
Bænkelementer
Hovedindgang til vestfløjen
Bagsiden af vestfløjen
Vestsiden gårdrum
Vindueskomposition
Hængekøjer på græs
Vestfløjens gavl
Detalje vinduesrammer
Ovenlys foyer samt kantine
Åbent trappehus i fællesområdet
Trappehus fællesområde
Indre vinduer
Biblioteket
Fællesrum ved biblioteket
Førskole garderobe og klasserum
Fotografer: Sandra Gonon

Beskrivelse:

Skolen udgøres af to toetages bygningsfløje der ligger på langs af grunden, forskudt i forhold til hinanden. Mellemtrin og udskoling er placeret i vest-fløjen, indskoling samt fritidsordning i øst-fløjen. Skolens kantine, samlingssal, bibliotek og øvrige fælles faciliteter er placeret i et centralt område som binder de to fløje sammen i første sals højde. Derved skaber en central passage under bygningen, som danner skolens trafikale knudepunkt, da hovedindgangene til begge bygningsfløje er placeret i denne passage. Uderummene er udformet som en fortælling om det istidslandskab, der omgiver skolen, hvor små søer, øer og stier skaber mindre rum i det store landskab. Hvert rum har sin identitet, hvis funktion er at udfordre elevernes læring, samt at skabe trygge rammer for alle aldersgrupper.

Mere fra samme arkitekt

spinner Vis mere

Bygninger i nærheden


Du kan måske også lide


Del denne side